Aksaray Belediyespor'a moral kahvaltısı

Aksaray Belediyespor

Aksaray Belediyespor'a moral kahvaltısı

CAFE BLANCA’DAN AKSARAY BELEDİYE SPOR’A MORAL KAHVALTISI

“TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz 68 Aksaray Belediye spor, ligin 5’inci haftasında sahasında konuk edeceği Bergama Belediye spor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Siyah Beyazlı takıma gönül vermiş esnaflarda takıma destek vermeye devam ediyor. 

Aksaray’ın en önemli Cafe işletmelerinden biri olan Cafe Blanca’nın ortakları Abdullah Soylu ve Ali Deniz, Pazar günü oynanacak Bergama Belediye Spor maçı öncesi Aksaray Belediye Spor’a moral kahvaltısı düzenledi.

 Cafe Blanca’da düzenlenen kahvaltı programına Aksaray Belediye Spor Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Fahrettin Sayhan, Teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Aksaray Belediye Spor Başkanı Tarık Gümüşsoy, Siyah Beyazlı camiaya her zaman destek olan Cafe işletmesi sahiplerinden Abdullah Soylu’ya günün anısı olarak futbolcular tarafından imzalanan Aksaray Spor forması hediye etti. 

Siyah Beyazlı takıma gönülden bağlı olduğunu ifade eden Abdullah Soylu, futbolcuların imzasını taşıyan Siyah beyazlı formayı en güzel şekilde sergileyeceğini belirterek “Ben maddi ve manevi olarak her zaman takımımızın yanındayım. Üzerime düşen görev ne ise yapmaya hazırım. Aksaray sporumuza Bergama maçında ve bundan sonraki bütün maçlarında başarılar diliyorum” Dedi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri