Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği OSB’de Süt İşleme Fabrikası kuracak

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği OSB’de Süt İşleme Fabrikası kuracak

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde 10 bin metrekare alanda süt işleme tesisi kuracak. 

OSB’de yapılacak yatırım ile ilgili sanayi parselinin tahsis sözleşmesi Vali Ali Mantı tarafından imzalandı. Valilik makamında kabul ettiği birlik başkanı Bekir Kayan, OSB Müdürü Ayhan Ermiş ile bir süre görüşerek yapılacak yatırım hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı yeni yatırımın hayırlı olması dileğinde bulundu. 

Vali Ali Mantı Aksaray’ın tarım ve hayvancılık memleketi olduğunu belirterek “Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğimize daha önceden tahsis ettiğimiz 10 bin metrekare arsamızın bugün protokol sözleşmesini yapıyoruz. Burada birliğimiz bir süt işleme tesisi yapacak. Bilindiği gibi Aksaray tarım ve hayvancılık memleketi. Süt de bu sektör içerisinde ağırlıklı sektörlerimizden birisi. İnşallah bu birlik tesisi yaptığı zaman rekabet artacak, kalite artacak, birlik mensuplarına da hayırlı hizmetler vereceğine inanıyorum” dedi.

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan açıklamasında üreticilerin ürünlerini daha iyi fiyatlarla alınacağını ve kaliteli bir şekilde piyasa sunacağını belirtti.



Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri