Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan TOKİ-Esnaf projesi açıklaması

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray ve Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları tarafından 2018 yılında hayata geçirilen ve başvuru bedeli alınan proje,aradan geçen zamana rağmen başlamaması tepkileride beraberinde getirmişti.

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan edinilen bilgide TOKİ-Esnaf projesi'nin,TOKİ 100 bin konut projesiyle birleştirilerek aynı anda ihale sürecinin yapılacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğince 2018 yılında,  Ereğli Kapı Mahallesi (Türk Telekom şantiye binası arkasında)TOKİ işbirliği ile yapılacak olan Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Toki projesi, bu bölgedeki hazine arsalarının tokiye devrinden dolayı, süreçin uzadığı, 2019 yılında Açıklanan ve Türkiye genelinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ın  başlattığı 50 bin konut projesi içinde bizim projemiz yer aldığından, Sayın Cumhurbaşkanımızın bu yıl içinde kurası yapılacak olan 100 bin konut açıklaması TOKİ resmi sitesinde yer almakta, 50 bin konut açıklaması daha önce bilindiği gibi TOKİ resmi sitesinde açıklanmıştı. Bu itibarla, TOKİ resmi sitesinde sadece 100 bin konut projesi ile ilgili açıklamaya yer verilmiştir. 
Aynı bölgede Aksaray Belediyemiz TOKİ arasında yapılacak olan 372 konut ile Bizim Esnaf  projemiz  birleştirilerek birlikte ihaleye çıkacaktır. Bu süreçle ilgili hiç bir olumsuz durumun olmadığı yetkililer tarafından açıklanmıştır. 
Konu ile ilgili gerçek ve doğru  bilgiler TOKİ ve Birliğimiz den alınabilir. İfadelerine yer verilmiştir.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri