Aksaray Gazze için Barış konvoyu düzenliyor

Aksaray Gazze için Barış konvoyu düzenliyor

Aksaray Gazze için Barış konvoyu düzenliyor

AKSARAY'DA GAZZE İÇİN BARIŞ KONVOYU DÜZENLENİYOR

Sivil toplum kuruluşlarından oluşan tertip komitesi tarafından yapılan çağrıda, dünya barışını gelecek kuşaklara aktaracak olan çocukları da konvoya dahil etmeye yönelik teşvik edici ifadeler yer aldı. Aksaray halkına hitaben yapılan "Şimdi tam zamanı Aksaray'dan sesimizi tüm dünyaya haykırmak için sende bayrağını al da gel" şeklinde bir çağrı yapıldı.

Davete ilişkin detaylar paylaşıldı; Gazze için barış konvoyunun katılımcılara açık olduğu belirtildi. Konvoyun başlangıç noktası olarak Eski Sanayi girişi belirlendi ve burada Filistin ile Türk bayraklarının dağıtımı yapılacağı duyuruldu.

Konvoy sırasında araçlara yönelik canlı yayınlar yapılacak ve yerel radyolar aracılığıyla anonslarla konvoyun bölünmeyeceği, düzenin korunacağı ifade edildi.


Barış Konvoyu'nun buluşma noktası olan Aksaray Şoförler Cemiyeti önü belirtilerek, konvoyun 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 15:00'de eski sanayi girişi alt geçitte harekete geçeceği paylaşıldı.

Konvoyun güzergahı da açıklandı; Cumhuriyet Bulvarı, 40 metrelik Atatürk Bulvarı ve ardından Kafeler Caddesi üzerinden Valilik Meydanı'na kadar ilerleneceği ve burada dua okunarak konvoyun sona ereceği bildirildi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray Gazze Barış konvoyu düzenliyor
Salı 30.9 ° / 17.9 °
Çarşamba 31.4 ° / 15.5 °
Perşembe 33.7 ° / 18.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri