Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği'den depremzedelere gıda yardımı

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği

AKSARAY GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI DERNEĞİ DEPREM BÖLGESİNE 2 ADET YARDIM TIRI YOLLADI

 

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği Elazığ/ Malatya Deprem için Yardım seferberliği yaparak kendi imkanlarıyla iki adet yardım tırı gönderdi yardım tırında yatak, battaniye, ısıtıcılar, el fenerleri, kuru gıda, ayakkabı, bot, giysi...havlu..öz bakım ürünlerinden oluşan yardım tırı bugün saat 14. 00 de deprem bölgesine hareket etti. Afad ile yapılan görüşmeye istinaden Deprem bölgesinde 80 kişilik bir çadır kentin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan Dernek üyeleri  başkan Hatice Eroğlu Şahin başkanlığında hususi araçlarıyla tırı'n peşinden  Elazığ'a giderek kendi elleriyle dağıtmak için deprem bölgesine hareket ettiler. 

Bugün  Reklamsız ve sessiz bir şekilde kendi aralarında topladıkları yardım malzemelerini  toparlayan girişimciler yardıma muhtaç bölgeye kendi imkanlarıyla gönderiyorlar. Aksaray Girişimci İş Kadınları derneği başkanı Hatice Eroğlu şahin : ‘’ İş kadınlarımız Aksaray’ın sesini ve gücünü temsil ediyor çağrımıza kulak veren üyelerimiz ve onların dostları el birliğiyle toparladıkları yardım paketleri Deprem bölgesinden beklenen ürünler olduğu için birer ihtiyacı karşılayacak olmasından dolayı önem veriyoruz. Dilerim Depremde zarar gören kardeşlerimizin bir nebze olsun derdine merhem olmuşuzdur. 

Bu kampanyada gecesini gündüzüne katan tüm iş kadınlarımızı kutluyorum. Ancak özellikle bizlere destek veren Aksaray Esnafına teşekkür etmek istiyorum  İnşaallah bir daha acı günler görmeyiz ancak ihtiyaç duyulduğunda biz daima hazırız ‘’ dedi



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri