Aksaray heyetinden Bakan Uraloğlu'na ziyaret

Aksaray heyetinden Bakan Uraloğlu

Aksaray heyetinden Bakan Uraloğlu'na ziyaret

AKSARAY HEYETİ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

 

Aksaray AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.  
 


 

Aksaray heyeti, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’ten oluşan Aksaray heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu Bakanlık’ta ziyaret etti.
 


 

Ziyareti gerçekleştiren Aksaray heyeti, Aksaray’ın ulaşım noktasında daha fazla yatırım alması, çevre illere ve ilçelere bağlantısı sağlanan mevcut yolların iyileştirilmesi konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na proje sundu.
 


 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin ulaşım ve altyapısı ile devam eden projelerle ilgili Bakan Uraloğlun’a brifing sundu. Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray’ın şehir giriş ve çıkışlarında yapılan düzenlemelerde desteği için Bakan Uraloğlu’na ayrıca teşekkür etti.  
 


 

Vali Hamza Aydoğdu, Aksaray’ın bağlantı yollarıyla ilgili taleplerin Bakan Uraloğlu’na aktarıldığını ve konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi.
 


 

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise Aksaray’da beklenti içerisinde bulunan ve talep edilen yolların yapımı konusunda Bakan Uraloğlu’ndan müjdeli haberler aldıklarını söyledi. Milletvekili Aydoğdu, ayrıca AK Parti teşkilatı olarak Aksaray için her zaman ellerini taşın altına koyacaklarını belirtti.
 



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri