Aksaray İHH,arama kurtarma çalışmaları için İzmir'de

Aksaray İHH,arama kurtarma çalışmaları için İzmir

Aksaray İHH,arama kurtarma çalışmaları için İzmir'de

İzmir Seferihisar'da meydana gelen depremin hemen ardından Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği tarafından bir açıklama geldi.
Dernek Başkanı Şenol Korkmaz İHH genel merkez tarafından arama kurtarma çalışmaları için 60 ilden ilk etapta yaklaşık 250 gönüllünün deprem bölgesine hareket etmeleri çağrısı geldiğini ve Aksaray İHH Arama Kurtarma Biriminin bir saat içinde hazırlanıp derhal yola çıktığını belirtti.

MOBİL AŞEVİ İZMİR'DE
İHH Reyhanlı Lojistik Merkezinde bulunan Mobil Aşevinin de İzmire ulaştığını belirten Korkmaz, günde 10.000 kişiye yemek verileceğini sözlerine ekledi.

AKSARAY ÇOK DUYARLI
Ekibin İzmir'e ulaşır ulaşmaz yardım çalışmalarına başladığını ifade eden Korkmaz, vatandaşlardan çok sayıda yardım için mesaj ve telefon aldıklarını söyledi. Bu sebeple duyarlı tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini belirten Korkmaz, şu anda ayni ve nakdi herhangi bir yardım kabulü yapılmadığı, ihtiyaç duyulduğu takdirde ilerleyen günlerde yardım çağrısı yapılabileceğini, bu durumda geçmişte olduğu gibi Aksaray'dan güçlü bir dayanışma beklediklerini sözlerine ekledi.

Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa ve sahada çalışan tüm kamu ve STK görevli ve gönüllülerine kolaylıklar diledi



Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri