Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Metin Alpaslan atandı

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Metin Alpaslan atandı

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Metin Alpaslan atandı

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Metin Alpaslan atandı.

MEB'de 16 İl Milli Eğitim Müdürlüğünde değişim yaşandı. Bu değişimlerde kapsamında Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal görevden alındı yerine ise Metin ALPASLAN atandı.

Metin ALPASLAN KİMDİR?

1968 yılında Kırşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir ilinde tamamladı. Daha sonra Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Kırşehir Eğitim Yüksek Okulu’ndan önlisans ve Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Bölümü’nden lisans düzeyinde mezun oldu.

1989 yılında Kahramanmaraş İli Afşin İlçesinde müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla Ağrı, Sakarya, Kırşehir’de öğretmen, okul müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptı. 2000 yılında yapılan Millî Eğitim Şube Müdürlüğü sınavında üstün başarı göstererek Kahramanmaraş Afşin İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlüğü’ne atandı. Sırasıyla Kırşehir Çiçekdağı İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlüğü, Kırşehir İl Millî Eğitim Şube Müdürlüğü ve Niğde İl Millî Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerini yaptı. 2013-2021 yılları arasında Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görev yaptı.

Memuriyet hayatı boyunca Millî Eğitim Bakanlığı’nın açmış olduğu birçok hizmetiçi eğitim kursuna katıldı. Görev süresi boyunca göstermiş olduğu gayret ve başarılarından dolayı Kaymakamlıklarımız, Valiliklerimiz ve Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından Teşekkür, Takdir, Başarı, Üstün Başarı ve Aylıkla Ödül Belgeleri ile ödüllendirildi.

21.05.2021 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Metin ALPASLAN evli ve iki çocuk babasıdır.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri