Aksaray jandarma dedektiflerinden hırsızlık operasyonu: 4 gözaltı

Aksaray jandarma dedektiflerinden hırsızlık operasyonu: 4 gözaltı

Aksaray jandarma dedektiflerinden hırsızlık operasyonu: 4 gözaltı


Aksaray İli Merkez ilçesine bağlı Yeşilova, Yeşiltepe, Yenikent beldeleri ve İl Merkez Emniyet bölgesinde farklı tarihlerde meydana gelen faili meçhul “Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, Evden Hırsızlık, İnşaattan Hırsızlık, Açıktan Hırsızlık, Motosiklet Hırsızlığı, Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı” olaylarına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

 Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Dedektifleri (JASAT), tarafından yapılan araştırma ve haber alma çalışmaları neticesinde; olayları gerçekleştiren şahısların U.K., Y.T., U.Ö. ve Ö.Ö. olduğu tespit edilmiştir.

         
Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilere ait ikamet ve eklentilerde yapılan arama sonucunda muhtelif yerlere gizlenmiş vaziyette  hırsızlık malı olduğu değerlendirilen malzemeler ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler mağdurlara teslim edilmiştir.

 
Operasyon sonucunda; Faili Meçhul kapsamında olan Jandarma Bölgesinde (8) Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, (2) Evden Hırsızlık, (1) İnşaattan Hırsızlık ve (1) Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı; Emniyet bölgesinde (3) Motosiklet Hırsızlığı, (1) Açıktan Hırsızlık, olayı olmak üzere toplam (16) olay aydınlatılmıştır.

 

 Yapılan açıklamada,"Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, yurtta asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız olarak devam edilecektir."ifadelerine yer verildi



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri