Aksaray Jandarma, denetim ve eğitimlerle kazaları yüzde 18 azalttı

Aksaray Jandarma, denetim ve eğitimlerle kazaları yüzde 18 azalttı

Aksaray Jandarma, denetim ve eğitimlerle kazaları yüzde 18 azalttı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 01 Ocak-15 Ağustos 2022 tarihleri arasında meydan gelen trafik kaza sayıları, 01 Ocak-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında meydana gelen kazalara göre % (18) azalış gösterdi.

Trafik kazalarının azalmasında vatandaşımızın trafik ve yol güvenliğine dair tüm yükümlülükleri bilmesi ve ona göre davranması etken oldu.

Ayrıca Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarması tarafından icra edilen denetimler, yol kullanıcılarına verilen trafik ve yol güvenliği eğitimleri ile trafik konusunda icra edilen farkındalık faaliyetleri kazaların azalmasında etkili oldu.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada,"Bu kapsamda trafik kazalarında yakalanan azalış ivmesinde en büyük etkene sahip olan vatandaşımıza teşekkür eder, önümüzdeki dönemde de kazaların azaltılması için gerekli hassasiyetin gösterilmesini temenni ederiz.
Trafik bilincini ileri seviyeye getirmek amacıyla denetim, eğitim ve farkındalık faaliyetlerine devam edilecektir."ifadelerine yer verildi.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri