Aksaray Jandarmadan Bir Farkındalık Daha 'Su Hayattır Can Almasın'

Aksaray Jandarmadan Bir Farkındalık Daha

Aksaray Jandarmadan Bir Farkındalık Daha 'Su Hayattır Can Almasın'

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca; İlimizde meydana gelen suda boğulma olaylarının önlenebilmesi maksadıyla, Jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan köy/mahalle muhtarları, azalar, vatandaşlar ve özellikle gençlere yönelik  “Su Hayattır Can Almasın” projesi kapsamında “Suda Boğulma Olayları Bilgilendirme Programı” gerçekleştirdi.

Bu kapsamda; 23 Haziran 2022 tarihinden itibaren Aksaray İl J.K.lığına bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve diğer unsurlar tarafından sorumluluk alanımızda bulunan göl, gölet ve barajlarda, suda boğulma olaylarının önlenmesi maksadıyla icra edilen kontrol ve denetimler neticesinde, Jandarma sorumluluk bölgesinde herhangi bir suda boğulma olayı meydana gelmedi.

Yapılan açıklamada,"Vatandaşlarımıza duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eder, ileriki dönemlerde de aynı hassasiyetin gösterilmesini teminni ederiz. 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir."ifadelerine yer verildi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri