Aksaray Jandarma'dan sahte alkol operasyonu

Aksaray Jandarma

Aksaray Jandarma'dan sahte alkol operasyonu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, ülkemizin güvenliğine, ekonomisine ve insan sağlığına yönelik oluşturduğu tehdit ve zararlar nedeniyle, sahte/kaçak alkol imal ve ticaretini yapan şahıs veya şahıslara yönelik kapsamlı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
 


 

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Gülağaç İlçesi mülki sınırları içerisinde D.A. isimli şahsın sahte/kaçak alkol imal ve ticareti yaptığı bilgisinin elde edilmesi üzerine, şahısların adresine düzenlenen operasyonda; (150) litre sahte şarap ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlandı.
 


 

Yapılan açıklamada,Vatandaşlarımızın görme kaybı başta olmak üzere, birçok sağlık sorununa ve can kayıplarına neden olan sahte/kaçak alkol üretim ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalara  gece gündüz demeden  aralıksız devam edileceği belirtildi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray Jandarma' sahte alkol operasyonu
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri