Aksaray polisinden kaçak telefon, tütün ve sahte para operasyonu

Aksaray polisinden kaçak telefon, tütün ve sahte para operasyonu

Aksaray polisinden kaçak telefon, tütün ve sahte para operasyonu

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Aksaray Emniyet Müdürlüğü,Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, İlimiz genelinde Kaçakçılık ve Sahtecilik olaylarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında;  

 Taşpazar Mahallesinde bulunan iki işyerinde kaçak cep telefonu satışı yapıldığının tespit edilmesi üzerine bahse konu işyerlerinde yapılan aramada; farklı model ve markalarda 15 adet gümrük kaçağı imei kaydı bulunmayan cep telefonu ele geçirilmiş konu ile ilgili M.B. (21) ve İ.B. (41) isimli şahıslara gerekli işlem yapılmıştır.


 
Taşpazar Mahallesinde bulunan bir işyerinde kaçak tütün ürünlerinin satışının yapıldığının tespit edilmesi üzerine bahse konu işyerinde yapılan aramada; 
 8.000 adet makaron,
248 adet nargile tütünü,
 31 adet 30 ml lık SMOK ibareli elektronik sigara araması,
 35 adet TAPDK bandrolü,
 39 adet kaçak çay,
 345 adet puro,
 330 adet 125 gr lık Ayışığı ibareli Nargile Suyu tatlandırıcısı ele geçirilmiş, konu ile ilgili İ.Ç (40) ve Z.Ç. (27) isimli şahıslar hakkında gerekli işlem yapılmıştır. 

İlimiz genelinde sahtecilik olaylarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; piyasaya sahte para süreceği tespit edilen M.K. (20) isimli şahıs yakalanmış, şahıs üzerinde yapılan aramada; 29 Adet 100 TL toplamda 2900 TL değerinde sahte banknot ele geçirilmiş olayın şüphelisi M.K. isimli şahsa gerekli işlem yapılmıştır. 

Aksaray Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,"Suç ve Suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir."ifadelerine yer verildi.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri