Aksaray şampiyonluk için hazır

Aksaray şampiyonluk için hazır

Aksaray şampiyonluk için hazır

AKSARAY ŞAMPİYONLUK İÇİN HAZIR

 

BAŞKAN DİNÇER, "UZUN SÜREN 2. LİG HASRETİNİ BİTİRECEĞİZ"
 



 

3. Lig 3. gruptaki temsilcimiz Aksaray Belediyespor’a şampiyonluk yolunda destek vermek için Aksaray Belediyesi şehri, takımın renkleri ile donattı.  
 


 

Grubunda haftaya 66 puanla 3 puan avantajla giren Aksaray Belediyespor pazar günü saat 15.00’da Dağılgan stadyumunda Bursa Yıldırımspor’u ağırlayacak. Destekleri ile şehrin takımını Bal Liginden 3. Lig’e taşıyan Aksaray Belediyesi, Lig bitimine az bir süre kala 2. Lig heyecanı yaşıyor.
 


 

Aksaray Belediyesi ekipleri, futbolculara moral vermek için başta Aksaray Belediyesi hizmet binası olmak üzere şehrin birçok noktasına bayrak astı. Şampiyonluğa giden yolda sezon bitimine az bir zaman kala çarşı merkezinde yaşanan heyecanı artırmak adına esnaflara da Belediye ekiplerince bayrak dağıtıldı.  
 


 

Aksaray Belediyespor’un bir üst Lig olan 2. Lig’e yükselmesini ve şehrin adını 2. Lig’de görmenin heyecanını yaşayan vatandaşlarda evlerinin pencere ve balkonlarına Aksaray Belediyespor’a ait bayraklar ve flamalar asarak süslediler.  
 


 

Ligin son günlerine doğru Aksaray’da yaşanan şampiyonluk heyecanını değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; ‘’ Şehrimizin takımının 20 yıllık 2. Lig hasretini bu sezonda bitireceğiz. Şehrimizin adını şampiyon olarak duyurmak için çok az bir zaman kaldı. Şampiyonluk yolunda takımımızın her zaman yanında olduk. Taraflarımızın desteği futbolcularımızın ve teknik ekibimizin gayreti ile sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın da takımımıza destek olmaları için herkesi Pazar günü Dağılgan Stadyumuna bekliyoruz.’’ Dedi
 


 


 


 



Anahtar Kelimeler: Aksaray şampiyonluk hazır
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri