Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Anadolu Ajansı’nın "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Anadolu Ajansı’nın

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Anadolu Ajansı’nın 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Anadolu Ajansı’nın "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı

 

 

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Anadolu Ajansının "Haber", "Çevre ve Yaşam" ve "Spor" ile bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" ve "Gazze: Kanıt" kategorilerindeki fotoğraflarını inceledi. Vali Kumbuzoğlu; AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafların büyük anlam taşıdığını ifade etti.  

 

 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki asrın felaketi olarak da nitelendirilen depremdeki umut hikayelerine odaklanan "Deprem: Umut" kategorisinde Aydın Arik imzalı "Ha Gayret" adlı fotoğrafı oylayan Vali Kumbuzoğlu, "Gazze: Kanıt" kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Kardeşe Son Dokunuş" adlı fotoğrafını tercih etti.

Vali Kumbuzoğlu, "Haber" kategorisinde Murat Kula'nın "Filistine Destek", "Çevre-Yaşam" kategorisinde Osman Can Gürdoğan'ın "Zamanın Donduğu An", "Spor" kategorisinde ise Fatemeh Bahrami imzalı "Engel Tanımayan" fotoğraflarına oy verdi.

 

 

AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasında her yıl olduğu gibi yine şaheserlerin bulunduğunu belirten Kumbuzoğlu, seçim yapmakta zorlandığını kaydetti.

AA Genel Müdürü Serdar Karagöz başta olmak üzere tüm çalışma ekibini kutlayan Kumbuzoğlu, şöyle konuştu:

"Kategorideki fotoğrafların hepsi çok güzel ve etkileyici. Filistin, deprem ve çevre kategorilerindeki fotoğraflar özellikle ilgimi çekti. Seçkideki fotoğraflar normal fotoğrafların ötesinde anlamlı ve derin izleri olan kareler. AA'nın her yıl yaptığı bu seçkilere duyarlı kalmamak imkânsız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri