Aksaray’a 104 Milyon TL’lik KOP Desteği

Aksaray’a 104 Milyon TL’lik KOP Desteği

KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’yu ziyaret etti

 

KOP İdaresi Başkanlığına atanan Mahmut Sami Şahin Aksaray Valisi Hamza Aydodu’ya ziyarette bulundu. Valilik makamında kabul ettiği KOP İdaresi Başkanı Şahin’e yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Aydoğdu KOP idaresince Aksaray’da yürütülen çalışmalar ve projelere sağlanan desteklerle ilgili bilgi aldı.

KOP İdaresi Başkanlığının bölge illerinde tarım, hayvancılık, ulaşım, sulama turizm,  eğitim gibi birçok sektörde projelere destek sağladığını ifade eden Vali Hamza Aydoğdu Aksaray’ın tarım, hayvancılık ve turizm alanında çok güzel projeleri olduğunu bu projeleri hayata geçirmek için el birliği içinde çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Aksaray’a 104 Milyon TL’lik KOP Desteği

 

KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin bölgenin ihtiyaç ve önceliklerini belirlemek, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasını koordine etmeyi amaçlayan KOP İdaresinin Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat’tan oluşan illerde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

 

 KOP Bölgesi genelinde 2011 yılından bu yana toplam 1 Milyar 265 Milyon 430 bin TL tutarındaki önemli bir bütçeyi yönettiklerini belirten Şahin; tüm destekler arasında en büyük payı 956 milyon 760 bin TL ile tarım projelerinin aldığını 2011-2020 yılları arasında Aksaray’a 129 proje için 104 milyon 207 bin TL finansman sağladığını belirtti.

 

Vali Hamza Aydoğdu KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ile Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur’a ziyaretleri nedeniyle duyduğu memnuniyeti belirterek KOP Başkanı Şahin’e yeni görevinde başarılar diledi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray’ Milyon Desteği
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri