Aksaray´da Bin 76 mağdur çocuk hakkında adli işlem yapıldı

Aksaray´da Bin 76 mağdur çocuk hakkında adli işlem yapıldı

Aksaray´da Bin 76 mağdur çocuk hakkında adli işlem yapıldı

İlimiz genelinde ?Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması? kapsamında İlimiz Emniyet Müdürlüğü ve İlimiz Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen personel ve ekiplerle; okul, internet salonu ile oyun salonları, kahvehane, metruk binalar, park/bahçeler, büfeler ve okul servis araçları düzenli olarak denetlenmektedir. İlimiz genelinde meydana gelen çocuk suçlarıyla ilgili olarak;

· 2017 yılında İlimiz Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü´nce çeşitli suçlardan, 378 suça sürüklenen çocuk ve 478 mağdur çocuk hakkında adli işlem yapılmıştır. Adres ve kimlik tespiti yapılan suça sürüklenen çocuklar mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiş, bunlardan 29´u tutuklanarak Ankara Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu´na teslim edilmiştir.

· 2017 yılında İlimiz Jandarma Komutanlığı görevlilerince, çeşitli suçlardan 124 suça sürüklenen çocuk ve 598 mağdur çocuk hakkında adli işlem yapılmıştır. Adres ve kimlik tespiti yapılan suça sürüklenen çocuklar mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiş, bunlardan 3´ü tutuklanarak Ankara Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu´na teslim edilmiştir.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri