Aksaray´da keyif dolu ATV turları başladı

Aksaray´da keyif dolu ATV turları başladı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Kapadokyayı dere tepe merak ediyorsanız, tozdan çamurdan, Kısacası kirlenmekten korkmuyorsanız, adrenalinden hoşlanıyor doğaya bayılıyorsanız ATV turları tam da size göre.
 
/resimler/2019-5/3/1444093720730.jpg
 
Havaların ısınmasıyla ortaya çıkan ATV´ler ilgi görüyor. Aksaray´da Kış aylarının uzun sürmesi sonucu güneşe  ve doğaya hasret kalan vatandaşlar sıcakların artmasıyla birlikte ATV turları ilgi göstermeye başladı bir kiralama firması yeni aldığı ATV´lerin tanıtımını yaptı, tanıtımda Aksaray´da  ıhlara kasabası Güzelyurt ilçesi Sultanhanı,  Hasandağının volkanik bölgeleri, Eskil çöllerinde yayla turları Tuz gölünde flamingo yollarında ve Kapadokya´nın tüm bölgelerinde  gezme fırsatı sunduklarını söyledi. 
 
1 saatlik safari ücretini 100 liradan başlattıklarını belirten firma yetkilileri ; herkesin kolaylıkla sürebileceği atv´ler için  sadece B sınıfı ehliyet gerektiğini Onun dışında herhangi bir evrak istemediğini belirtiler. 
Kapadokya´da eşsiz Ihlara , manastır vadilerinin, Peribacaları´nın ve bölgenin tarihi güzelliklerini görmeniz için hem ATV kiralayıp, hem de tur düzenleyen bir çok firma var.
 Adrenali  seviyorsanız ya da yorucu iş temposundan uzaklaşmak ve stres atmak için bir alternatif arıyorsanız bu firmaların çizdiği rotayla ve sağladığı rehberlik hizmetleri ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.
 Genellikle Nevşehir bölgesinde olan ATV kiralama firmalarından birisi de şimdi Aksaray´da hizmete girdi 4 tekerlekli motor olarak kabul edilen ATV binmek için araç kullanmayı bilmenize gerek yok  B sınıfı ehliyetli olması yeterli Hatta ilk defa bir araç kullanıyorsanız kısa bir bir tur´dan sonra kendinize güveniniz geliyor da diyebilirsiniz çölde, kumda, asfaltta gidebilecek şekilde tasarlanmış ATV lerin en fazla 60 kilometre hız yapabileceğiniz Doğa Keşif aracıdır. Adrenalin kısmı ise kullanımdaki zorluk değil gezerken çamur içinde çamura bulanması sudan geçerken Sırılsıklam olmaz gibi engebeli alanlardan akrobasileri kapsıyor.
 
/resimler/2019-5/3/1444442940044.jpg


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri