Aksaray´da pazar yerlerinde "Güvenli Alışveriş"dönemi başlıyor

Aksaray´da pazar yerlerinde

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

MANAVLAR VE PAZARCILAR ODASINDAN AKSARAY´DA BİR İLK.. 
 
PAZAR YERLERİNE ÖZEL GÜVENLİK VE BEKÇİ SİSTEMİ GETİRİLDİ
 
ODA BAŞKANI KUDDUSİ YEŞİLDAL ?AKSARAY´DA PAZAR YERLERİNDE ?GÜVENLİ ALIŞ VERİŞ? YAPILACAK 
 
Aksaray Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanlığına yeni seçilen oda başkanı Kuddusi Yeşildal göreve geldikten sonra projelerini bir bir gerçekleştirmeye başladı.
 
Başkan olduktan sonra kuruma logo ve flama yaptıran ve kurumsal bir kimliğe kavuşturan şimdi de Aksaray´ın muhtelif yerlerinde kurulan Pazar yerlerinde vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde alış veriş yapmasını sağlamak amacıyla Oda olarak Özel Güvenlik ekibi oluşturdu. Ayrıca bir bekçide sabaha kadar Pazar yerinde nöbet tutarak pazarcı esnafların mallarını koruyacak.
          
  Cumartesi Pazarında ilk işlerine başlayan özel güvenlik ekibi, Pazar yerini adım adım gezerek vatandaşların ve esnafların birbirilerinden rahatça alış veriş yapmalarını sağlıyorlar.
 
Oda Başkanı Kuddusi Yeşildal Aksaray´da ilk kez gerçekleştirdikleri Güvenlik ve bekçi ekipleriyle Pazar yerlerinde önemli bir ihtiyacı giderdiklerini söyledi.
 
Oda Başkanı Yeşildal yaptığı açıklamada şunları söyledi ? Yerlici esnaflarımızla birlikte Aksaray´daki 900 tane Pazar esnafımız için özel güvenlik ve bekçi sistemini oluşturduk. 
Güvenlik görevlilerimizin ilk görevi Pazar yerlerinde vatandaşların rahatça alış veriş yapmalarını sağlamak olacaktır. Pazar esnaflarımızdan ve halktan gelen şikâyetleri, yetkililere ileterek sorunlara çözüm bulunmasına yardımcı olacaklar. 
Güvenlik görevlilerimiz ayrıca Pazar yerlerinde özellikle belediyemizin zabıta görevlilerine büyük destek olacaklar. 
Manavlar ve Pazarcılar Odası olarak oluşturduğumuz özel güvenlik ve bekçilik sisteminin halkımıza ve pazarcı esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? dedi.


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri