Aksaray´da Üzerine kaynar su dökülen 9 aylık bebekten sevindirici haber geldi

Aksaray´da Üzerine kaynar su dökülen 9 aylık bebekten sevindirici haber geldi

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

4 ay önce Aksaray´ın Eskil ilçesinde yaşanan olayda,Cevizci ailesinin 9 aylık bebekleri Metin Cevizci sobanın üzerindeki kaynar çaydanlığın üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanmıştı.

Meydana gelen olayda;Cevizci çiftinin kahvaltı yapmaya hazırlandığı sırada sobanın üstündeki çaydanlığı asılan minik Metin, kaynar çayın bir anda üzerine dökülmesi ile birlikte feryatla bağırmaya başladı. Minik çocuğun ağlayışını gören annesi şoka girdi. 
Yüzünde, kolunda, göğsünde ve bacağında  yanıklar meydana gelen  Metin Cevizci,  olay yerine çağrılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi´ne durumunun ciddi olmasından dolayı da oradan Ankara Dış Kapı Yıldırım Beyazıt Araştırma Hastanesi´ne sevk edilerek  söz konusu hastanede tedavi altına alınmıştı.

Vücudunda 3´üncü derece yanık oluşan Metin Cevizci´nin yanmanın etkisiyle nefes borusunun şiştiği ve nefes almada zorluk yaşadığı ve teşhis amacıyla kamerayla giriş yapılamadığı için uyutulmuştu.

4 aydan bu yana tedavisi devam eden minik metin´den bu sabah müjdeli haber geldi.

Baba Recep Cevizci, "Bugün sabah müjdeli haberi aldık, Allah´a şükürler olsun minik metin´im hayati tehlikeyi atlattı. Kendisi artık soluk alabiliyor, ağzındaki cihaz bugün itibariyle çıkarıldı, burnundaki de bir kaç güne kadar çıkacak. Haftaya cuma günü doku nakil ameliyatı olacak. Oğlumun ciğerlerine kadar su gitmiş ama ciğerlerinde bir problem yok. Her zaman dualarını yanımızda hissettiğimiz tüm Aksaray ve Eskil´li hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ederim " diye konuştu.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri