Aksaray´da yaya geçidine park eden zabıta aracına ceza yazıldı

Aksaray´da yaya geçidine park eden zabıta aracına ceza yazıldı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray merkez Bankalar Caddesinde yaya geçidine park eden Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne  ait bir minibüse  Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddesi gereğince Trafik İdari Para Cezası uygulandı.

 

/resimler/2019-4/24/1404349458735.jpg

Aksaray´da trafik ekipleri, yaya geçidine park edilen zabıta  aracına ceza yazdı.
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaya geçidinde yayalara yol vermeyen ve hatalı parklara yönelik çalışmalarını aralıksız  sürdürüyor. Özellikle şehrin ana arter, belirli cadde ve sokaklarında diğer sürücüleri ve yayaları zor durumda bırakan duyarsız sürücülerin hatalı park oranını en aza indirgemek için sürücüler park konusunda uyarılırken, yapılan tüm uyarılara rağmen hatalı park yapan sürücülere de ilgili mevzuat gereği cezai işlem uygulanıyor. 

Trafik kurallarını ihlal ederek yaya geçidi üzerine park eden Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ait minibüse 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddeleri gereğince cezai işlem uygulandı.Yapılan bu işlemler sırasında hiçbir kurum ve kişi ayırt edilmeksizin kusurlu görülen araçlara gerekli cezai işlemlerin uygulanması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri