Aksaray’da 23 Nisan balkonlarda coşkuyla kutlandı

Aksaray’da 23 Nisan balkonlarda coşkuyla kutlandı

Aksaray’da 23 Nisan balkonlarda coşkuyla kutlandı

Korona Virüs (Covid-19) nedeniyle bu yıl iptal edilen kutlamalar nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Aksaray’da balkonlarda kutlandı.

Apartman binalarını, balkonları ve pencereleri süsleyen vatandaşlar çocuklarıyla beraber 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı.
Aksaray’da 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Korona Virüse rağmen evlerin balkonlarında coşkuyla kutlandı. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma sınırlandırması ile ülkede alınan geniş güvenlik önlemleri çerçevesinde iptal edilen kutlama programları nedeniyle Aksaraylılar evlerinde yaptıkları organizasyonla 23 Nisan’ı kutladı. Binalar süslendi, balkonlar, pencereler süslendi. Balkonlara Türk bayrakları, Atatürk bayrakları, balonlar ve çeşitli süslerle süslenerek adeta görsel bir şölen oluşturuldu. Korona virüse rağmen balkonlardan kutlama yapan vatandaşların ve çocukların coşkulu mutluluğu gözlerinden okundu.


Evinde torunlarıyla 23 Nisan’ı kutlayan Kadir Ay, korona virüs nedeniyle iptal edilen kutlama programları çerçevesinde apartmanda güzel bir organizasyon yaptıklarını ve tüm binayı bayrak ve Atatürk posterleriyle dolatarak balkonları da süslediklerini belirterek, “Korona virüse rağmen biz Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı balkonlarımızda coşkuyla kutluyoruz” dedi.



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri