Aksaray'da 'Ailece Camide Milletçe Duadayız' etkinliği düzenlendi

Aksaray

Türkiye genelindeki tüm camilerde vatandaşlar, "Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız" programıyla sabah namazında bir araya geldi.

Türkiye genelindeki tüm camilerde vatandaşlar, "Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız" programıyla sabah namazında bir araya geldi.

vatandaşlar "Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız" programında sabah namazında bir araya geldi. Proğramı çok beğendikleri ni belirten vatandaşlar devam etmesini istediler.

İl Müftülüğünce Aksaray Ulu Camiinde ulu Camisi'nde düzenlenen programda, ulu Camisi baş imam hatibi İsmail Akbaş tarafından Kur'an-ı Kerim okundu.

İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller konuşma yaptığı etkinliğe, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Müftü Güller vatandaşların tebriklerini kabul ederken yaptığı konuşmada

Teşekkürler AKSARAY!

Ailece camide, milletçe duadaydık. 2022 yılının ilk günününde yeni yılı, Aksaray Ulu Camiyi dolduran kardeşlerimizle Kuran tilaveti, tesbihat, sohbet ve dua ile karşıladık. Allah ömrümüzün geri kalanında hayırlar lutfeylesin inşaallah.

Yeşil Kent Konseyi Başkanı Abdulkadir Ay konuşmasında Türkiye genelinde başlatılan ailece camideyiz proğramı için ailece geldik program Aksaray'da çok büyük ilgi gördü Ulu Camii hiç bu kadar dolmadı Müftülüğümüze ve katılan herkese teşekkür ediyorum bu güzel etkinliğe gösterilen ilgi bizleri menmun etti dedi

Cami çıkışında açıklama yapan eski Önder Başkanı Kuddusi Bakar da bugün yapılan çağrıya öğrencilerle birlikte iştirak ettik güzel bir gelenek olsun dedi

Camiden çıkışta vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri