Aksaray'da çalınan traktör ve römork bulunup sahibine teslim edildi

Aksaray

Aksaray'da çalınan traktör ve römork bulunup sahibine teslim edildi

02 Kasım 2022 tarihinde, Aksaray İli Ağaçören İlçe Yağmurhüyüğü Köyü İğdeli Yaylasında ikamet eden M.K. (1983-E) isimli şahıs yaylada bulunan traktörünün, Ahırlı Köyünde ikamet eden N.G. (1967-E) isimli şahıs ise köyden kendisine ait römorkunun çalındığını beyan ederek 112 acil çağrı hattına ihbarda bulundu.

 

İhbarın alınmasına müteakip konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Ağaçören İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Ortaköy Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda, olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; çalınan traktör ve römork Aksaray Merkez Bağlıkaya Beldesi mülki sınırları içerisinde terk edilmiş halde bulundu.

 

Şüpheli şahısların yakalanması amacıyla yapılan araştırmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren kişiler tespit edilerek, adli işlemlere başlandı. Çalınan Traktör ve römork ise sahiplerine teslim edildi.

 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalara gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri