Aksaray'da dolandırıcılık operasyonu: 4 gözaltı

Aksaray

Aksaray'da kendilerini 'hurdacı'olarak tanıtıp bir iş insanının  780 bin lirasını aldıkları ileri sürülen 4 zanlı gözaltına alındı.

Olay, Meydan Mahallesinde bir bankada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Z.A. (24), Y.A. (54), Z.K. (30) ve M.K. (32) kendilerini hurdacı olarak tanıtarak Aksaray’da geri dönüşüm şirketi olan Şaban A. (34) ve ortağı Ramazan S. (36) yi dolandırdığı iddia edilen kişiler yakalandı.


Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yakaladı.


İhbar üzerine harekete geçen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri şahısların Konya istikametine ayrıldığını tespit etti. Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek Aksaray – Konya Karayolu üzerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Gelen otomobilin kaçma riskine yönelik depolama yaparak trafiği kontrol altına alan Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 35 GE 3042 plakalı aracı durdurup 4 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler araçta yaptığı aramada poşet ve çantalar içinde bulunan 780 Bin TL’yi de ele geçirdi. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğünden gelen ekiplerle birlikte yakalanan şüpheliler Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada gerekli inceleme ve araştırmaların yapılmasının ardından 4 şüpheli Aksaray’a getirilerek Eğitim ve Araştırma Hastanesinde alınan sağlık raporlarının ardından sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelilerin bugün Aksaray Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri