Aksaray'da düğünde havaya ateş açan şahsa adli işlem

Aksaray

Aksaray'da düğünde havaya ateş açan şahsa adli işlem

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” pojesi kapsamında sorumluluk bölgesinde düzenlenen düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla havaya ateş etme sonucu meydana gelebilecek üzücü olayların önlenmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla devam ediyor.
 


 

 Bu kapsamda; Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde yapılan düğün, nişan ve asker eğlencesi gibi faaliyetlerde silahla havaya ateş eden şahıs veya şahıslara yönelik Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 25 Haziran 2023 tarihinde icra edilen  denetimler esnasında düğünde silahla havaya ateş ettiği tespit edilen (1) şahıs suçüstü yakalandı.
 


 

Yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramada,  (1) adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca ve (7) adet 7.65 mm tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemelere el konularak şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlandı.
 

 
 

 Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk alanlarımızda yapılan düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla ateş etme olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde eğlence faaliyetlerini yapmaları için titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray' düğünde havaya şahsa işlem
Cumartesi 16.5 ° / 10.2 °
Pazar 8.8 ° / 6.3 °
Pazartesi 13.7 ° / 1.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri