Aksaray'da düğünde silahla havaya ateş eden şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

Aksaray

Aksaray'da düğünde silahla havaya ateş eden şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” pojesi kapsamında sorumluluk bölgesinde düzenlenen düğünlerde silahla havaya ateş etme sonucu meydana gelebilecek üzücü olayların önlenmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla devam ediyor.

Bu kapsamda; Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde bulunan İlçe, belde ve köylerde yapılan düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde silahla havaya ateş eden şahıslara yönelik 01-02 Ekim 2022 tarihleri arasında icra edilen  denetim faaliyetleri esnasında düğünde silahla havaya ateş ettiği tespit edilen (1) şahıs yakalandı.

Yakalanan şahsın üzerinde (1) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiş olup Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzeme muhafaza altına alınarak, şahıs hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk alanlarınfa yapılan düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla ateş etme olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde düğünlerini yapmaları için titiz ve gayretli çalışmalara gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri