Aksaray'da gazeteciler birlik oldu

Aksaray

Aksaray'da gazeteciler birlik oldu


Aksaray genelinde yayın yapan yerel, ulusal ve internet gazetecileri iftarda bir araya geldi. 
Aksaray genelinde yayın yapan yerel gazete sahipleri, internet gazetecileri ve ulusal medya temsilcileri, ildeki gazeteciler cemiyeti başkanlarının ortak iftarında bir araya geldi. 

Gazeteciler iftarının ardından, gazetecilik mesleğinin sorunları ve gazetecilerin yaşadıkları problemler hakkında görüş alışverişinde bulunan basın temsilcileri meslekte yaşanan sorunlara çözüm arayışlarını dile getirdi. 

Gelişen teknoloji ile birlikte yeni nesil yayıncılık, internet yayıncılığı başta olmak üzere, gazetecilerin ildeki kamu kurum kuruluşu, siyasi parti ve STK başkanları arasındaki ilişkiler, gazetecilerin yaklaşan seçimlere bakış açısı ve birçok konunun konuşulduğu iftar programında gazeteciler bu tür toplantıları hiçbir medya kuruluşu ayırt etmeksizin ayda bir kere tekrarlama kararı aldı. 
BİRLİKTE HAREKET ETME ÇAĞRISI YAPILDI
Aksaray'da uzun zamandır bir araya gelmeyen farklı görüşlerdeki birçok gazeteciyi, mesleki birlik ve dayanışma çatısı altında bir araya getiren toplantıda yapılacak tüm ortak çalışmalarda birlikte hareket edebilme ve gazetecilerle ilgili sorunlara ortak çözüm arayışı içerisine girme konuları gündeme getirildi. Programda Gazeteciler Cemiyeti'nin dışında gelişen, ama Gazeteciler Cemiyeti ve tüm gazetecileri kapsayan böylesi geniş katılımlı bir çalışmanın ilde yayın yapan tüm medya çalışanlarının yararına olacağı konusunda fikir birliğine varıldı. Toplantı sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray' gazeteciler birlik
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri