Aksaray'da itfaiye ekipleri 2019'da 1013 olaya müdahale etti

Aksaray

Şehrin huzur ve güvenliği için zaman mefhumu olmaksızın için 7 gün 24 saat nöbet tutan Aksaray Belediyesi İtfaiye Ekipleri, 2019 yılında bin 13 olaya müdahale etti.

Aksaray Belediyesi İtfaiye ekibi, şehir genelinde bin 13 olaya müdahale ederek vatandaşların zor zamanlarında yanlarında oldu. 

Gece gündüz şehrin huzur ve güvenliği için teyakkuzda olan Aksaray Belediyesi itfaiye ekipleri, bir yılda toplam Bin 13 yangın olayına müdahale etti. Oluşan yangınlarda vatandaşların can ve mal güvenliğinin en asgari şekilde etkilenmesi için tüm imkanları seferber etti.

Alanında uzman itfaiye erleri ile olaylara müdahale eden ekipler, öğrencilere ve sivil vatandaşlara yönelik düzenlediği eğitim faaliyetleri ile çok sayıda olayda oluşabilecek olumsuzlukların da önüne geçti. 

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında 29 farklı yangın tatbikatı yaparak olası bir yangın durumunda tehlikeyi en asgari seviyelere düşürmek için vatandaşları bilinçlendirdi.

Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangın olaylarının yanı sıra vatandaşlara, resmi kurum ve kuruluşlara ait bez afişlerin asılması, toplanması noktasında da gereken kolaylıkları sağlamaktadır. Ayrıca kapısı kilitlenerek mahsur kalan vatandaşlara ve Belediye birimleri emrine merdivenli araçlarla 205 farklı çalışma yürüttü.

İtfaiye ekipleri, 2019 yılı içerisinde yangınlar dışında 591 adet kurtarma olayına müdahale etti. 

Tehlikenin önüne önceden geçmek için Resmi Kurum ve Kuruluşlar ile İşyerlerinde yangın güvenlik önlemleriyle ilgili denetimler yapılarak 854 adet rapor düzenledi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray' itfaiye ekipleri ' olaya müdahale
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri