Aksaray'da kamuyu yüksek zarara uğratan doktor ve 2 şahıs tutuklandı

Aksaray

Aksaray'da kamuyu yüksek zarara uğratan doktor ve 2 şahıs tutuklandı

Aksaray'da kendisine burun ve burun estetiği ameliyatına gelen hastalarından malzeme parası adı altında para talep ederek kamuyu yüksek maddi zarara uğratan doktor tutuklandı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimizde “İrtikap-Suçtan Elde Edilen Malvarlığı Değerlerini Aklama-Kamu Kurumu Aleyhine Dolandırıcılık” suçları ile ilgili 6 aydır devam eden kapsamlı çalışmalar sonucunda;  

 Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde KBB doktoru olan ve hastanedeki görevinden istifa ederek ilimizde özel muayenehane işletmeciliğini yapan S.Ç. (41), kendisine burun ve burun estetiği ameliyatına gelen hastalarından malzeme parası adı altında para talep ederek T.Ö. (50) ve A.V. (44) işlettiği medikal işyerlerine yönlendirdiği ve yapmış olduğu estetik ameliyatlarını sağlık ameliyatı gibi göstererek kamuyu yüksek miktarda zarara uğrattıkları tespit edildi.

04/04/2024 günü yapılan operasyonda gözaltına alınan S.Ç. (41), T.Ö. (50) ve A.V. (44) Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca TUTUKLANARAK Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.



Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Cuma 20.2 ° / 10.7 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri