8.3° / 3.9°

Aksaray’da kızıyla evden çıkan kadından 4 gündür haber alınamıyor

Aksaray’da kızıyla evden çıkan kadından 4 gündür haber alınamıyor
Tarih: 19.07.2020 14:26

Aksaray’da kızıyla evden çıkan kadından 4 gündür haber alınamıyor

Aksaray’da 4 yaşındaki kızını da alıp evden ayrılan ve 4 gündür haber alınamayan kadın ve kızı kayıplara karıştı. Evli ve 3 çocuk annesi kadının kaybolması yakınlarını da endişelendirirken, çocuğun ve kadının hayatlarından endişe ediliyor.


Olay, 15 Temmuz tarihinde Aksaray’ın Laleli Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 3 çocuk annesi Sinem Mutlu (25), sabah erken saatlerde beraber yaşadığı kayınbabasının evinden 4 yaşındaki Elif Ezel Mutlu isimli kızını da alarak evden ayrıldı. Sabah işe gittikten sonra çocuklara süt alarak eve gelen kadının kayınbabası Tahsin Mutlu (52), torunu ve gelinini evde göremeyince bir süre bölgede arama yaptı. Yaklaşık 2 saat boyunca yaptığı aramadan bir sonuca ulaşamayan ve gelininin cep telefonunun da kapalı olması nedeniyle hayatından endişe eden Mutlu durumu gelininin babası Süleyman Karataş’a (52) haber verdi. Niğde de yaşayan ve kızının kaybolduğu haberini alan baba Karataş hemen Aksaray’a gelerek dünürü ile kızını aramaya başladı. Polise haber veren aile durumu jandarmaya da bildirdi. Aradan 4 gün geçmesine rağmen kayıp olan kadın ve 4 yaşındaki kızından bir haber alınamazken, aile yetkililerden yardım ve destek istedi. Ankara’da çalışarak geçimini sağlayan ve eşinin kaybolduğu haberi üzerine Aksaray’a gelen Sinem Mutlu’nun eşi Şahin Mutlu ise gözü yaşlı küçük çocuklarını teselli etmeye çalışıyor.

“Annen bizi bırakamazdı akıllım”
Sürekli babasına annesini soran 3 yaşındaki Tahsin Mutlu’yu teselli etmeye çalışan baba Şahin Mutlu, “Anneni bulacaklar oğlum. Gelsin annen, yanımızda olsun oğlum. Gelsinler yanımıza yeter oğlum. Duvarlar üstümüze geliyor. Annen gitti oğlum, Annen bizi bırakamazdı akıllım. Nasıl bıraktı gitti oğlum. Bulacağım anneni oğlum, bulacağım” dedi.
Kayıplara karışan Sinem Mutlu’nun eşi Şahin Mutlu, eşinin kaybolduğu gün Ankara’da çalıştığını belirterek, “Çarşamba günü sabah 10.30’dabir telefon geldi, ‘Eşin evde yok’ diye. Geldim eşim yok. 2 tane çocuğumu atmış gitmiş. Bir kızımı almış gitmiş. Hayatlarından endişeliyim. Gitmediğim yer kalmadı. Gören duyan varsa Allah rızası için yardımcı olsun. Hiçbir sorunumuz yoktu. Hiç bilmiyorum ama ben Ankara’daydım, çalışıyordum. Benim halamın kızı baraja gitmiş, barajda rast gelmiş, Mamasın Barajında. Orada görüymüş, yanında bir genç olan, kırmızı bir tipo model araç varmış. Oğlan biraz engelliye benziyormuş, bu kadar. Ben yetkililerden bulunmasını Allah rızası için yardım bekliyorum” dedi.

“2 çocuğu bırakıp kız çocuğunu alıp gitmiş”
Kayıp olan kadının babası Süleyman Karataş 3 gündür kızının kayıp olduğunu belirterek, “Ben kızın babasıyım. Beni telefonla aradılar. Ama geldik, 3 gündür de çocuklarımda burada. Çocuklarımın da arkasındayım, kızımın da arkasındayım. Ama yapacağımız bir şey yok. Yetkililerden yardım bekliyorum. Kızı almış gitmiş. Ama kime gittiğini bilmiyoruz, kayıp. Şu anda emniyette de, jandarmada da bütün yetkililerde bilgileri var. Yetkililerden yandım bekliyoruz biz” diye konuştu.
Kayıp olan kadının kayınbabası Tahsin Mutlu ise, “Ben sabah işe gittim. İşten çocuklara süt aldım geldim. Çocuklarda kapı ağlıyorlar. Evde yok kendisi. Hanımımı aradım, onu çağırdım, evde yoktu. 2 çocuğu bırakmış gitmiş. Bir kızı götürmüş. 2 oğlanı bırakmış. Sonra hanımımı, dünürü aradım. 3 gün oldu. Yok, haber alamıyoruz, telefonlarına ulaşılmıyor. Hiçbir sıkıntıları yoktu. Sabah işe giderken o evdeydi” şeklinde konuştu.
7 yaşındaki Umut Efe Mutlu ile 3 yaşındaki Tahsin Mutlu da annelerini sorarak, “Annemi istiyoruz, gitti. Annemi istiyorum. Özledim annemi” dediler.

  • BIST 100

    9404,43%0,26
  • DOLAR

    38,00% 0,07
  • EURO

    41,74% 0,71
  • GRAM ALTIN

    3670,58% 0,82
  • Ç. ALTIN

    6048,57% 0,00
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Gümüşhane'de 4.2 büyüklüğünde deprem
Gümüşhane'de 4.2 büyüklüğünde deprem (2)
Bursa'da işçi servisi minibüsü, alt geçidin duvarına çarptı
İstanbul - Maltepe'de Huzurevi'nde yangın; dumandan etkilenenler hastaneye k...
Kazadan sonra kaldırıldığı hastanede kafatasında mermi çekirdeği saptandı, 4 ...
Yazlık dairelere hırsızlığa girip, tavla oynamışlar
İstanbul - Avcılar D-100 Karayolu'nda zincirleme kaza; trafik yoğunluğu oluşt...
Ağaca çarpan otomobilin sürücüsü öldü; kaza anı kamerada (2)
Fenerbahçe - Trabzonspor maçını izlerken beyin kanaması geçiren taraftar haya...
TBMM Genel Kurulu'nda, 'Cunta' tartışması
Kütahya'da 3 araç kazaya karıştı; 5 yaralı
Bodrum’da 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Diyarbakır'da iki aile arasında silahlı kavga kamerada: 1'i polis 9 yaralı (2...
İstanbul - Polis Teşkilatı’nın 180’inci kuruluş yıldönümü Galata Kulesi’nde k...
Samsun'da 15 Roman çiftin resmi nikahı kıyıldı

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Kütahya'da 3 araç kazaya karıştı; 5 yaralı

Bodrum’da 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

Diyarbakır'da iki aile arasında silahlı kavga kamerada: 1'i polis 9 yaralı (2)

İstanbul - Polis Teşkilatı’nın 180’inci kuruluş yıldönümü Galata Kulesi’nde kutlandı

Samsun'da 15 Roman çiftin resmi nikahı kıyıldı

Diyarbakır'da iki aile arasında silahlı kavga kamerada: 1'i polis 10 yaralı

Samsun'da 15 Roman çiftin resmi nikahı kıyıldı / Ek fotoğraflar

Necla Kıragası: Kaybettiğimiz için üzgünüz

Şanlıurfa'da sulama kanalında kadın cesedi bulundu

İstanbul - İstanbul İl Emniyet Müdürü Yıldız'dan 10 Nisan Polis Bayramı mesajı

İstanbul - Şişli'de biri hamile kadın 2 kişinin öldürüldüğü olayın failleri, yurt dışına...

Hakkari'de çekici kamyonun dorsesinde 61 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Manisa FK – Amed Sportif: 2-2

Doktor Temelli: Ulusal yangın veri sisteminin kurulması gerektiğini düşünüyoruz

Servet Gül: Yapay Zeka hiçbir zaman otomatikman karar verici değildir

İstanbul - Hayatı boyunca dedesi olarak bildiği kişi babası olduğunu itiraf etti, mahkem...

Kuzeyboru - Aydın Büyükşehir Belediyespor: 3-0

OMÜ Rektör Yardımcısı Kurnaz: Dünyada sağlık turizmi 2028’de 130 milyar dolara ulaşacak

Kadın A Milli Futbol Takımı, Slovenya'ya 1-0 yenildi

İstanbul - Düğünlerde yeni nesil uygulama: 2 saatlik mini düğün

Edirne'de bıçaklanarak öldürülen Gülden'in babası: Acımız büyük, adalete güveniyoruz