Aksaray'da Mevlid Kandilinde camiler doldu taştı

Aksaray

Mevlid Kandilinde Aksaray' da camiler doldu taştı

Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin doğumu olan Mevlid Kandili tüm İslam aleminde olduğu gibi Aksaray'da da coşku ile idrak edildi.

Bu gecenin feyiz ve bereketinden faydalanmak isteyen binlerce vatandaş başta Ulu Camii olmak üzere tüm camilerde saf tutarak ellerini semaya açtı dualar etti.

Mevlid Kandili dolayısıyla Aksaray Belediyesi Ulu Camii ve Somuncu Baba Külliyemizde yatsı namazı çıkışı kandil simidi ikramında bulundu.Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy,Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk vatandaşlara kandil simidi ikram ederek kandillerini kutladı.

Aksaray'da Sakal-ı Şerif, Kurşunlu Camisi'nde ziyarete açıldı.



Camide bulunan Sakal-ı Şerif, tekbirlerle bulunduğu yerden alınarak halkın ziyaretine açıldı.Sakal-ı şerif ziyaretine katılım yoğun oldu

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve yönetim Kurulu üyeleri, Bankalar Caddesi üzerinde yer alan iş yerlerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni kutladı.Bu mübarek gecenin insanlığa huzur, barış ve hayırlar getirmesi temenni ettiler.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri