Aksaray'da öğrencilerden jandarmaya ziyaret

Aksaray

Aksaray'da öğrencilerden jandarmaya ziyaret

Aksaray Timur Sarrafoğlu İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinde oluşan bir heyet  Aksaray İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.


 
Ziyarete gelen çocuklara İl J.K.lığı Harekat Merkezinin tanıtımı yapılarak 112 acil çağrı numarasının önemi anlatılırken, çocuklar telsiz üzerinden görevdeki devriyelere çağrılar yaparak görevlerinde başarılar dilediler.

Daha sonra çocuklar için hazırlanan Olay ve Yalman isimli Jandarma köpeklerinin gösterisi izletilirken, köpek eğitim alanı ve kışla içerisinde bulunan hayvanat bahçesi gezdirildi.Kışla içerisinde hazırlanan Trafik eğitim parkurunda çocuklara; emniyet kemerinin önemi, trafik işaret ve lambaları ile yaya geçidinin kullanımı hakkında uygulamalı trafik eğitimi verilerek, Jandarma envanterinde bulunan araç ve motosikletlerin tanıtımı yapıldı.Çocuklarımızın araç ve motosikletlere binmeleri sağlandı.

Kriminal Kısım Amirliği tarafından açılan stant da çocuklarımıza kriminal eğitimi verildi.

Faaliyet sonunda çocuklara çeşitli ikramlarda bulunularak Jandarma çocuk dergisi, Jandarma boyama kitabı ve balonlar hediye edilmesine müteakip hatıra fotoğrafı çektirilerek ziyaret faaliyeti sonlandırıldı.



Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Cuma 20.2 ° / 10.7 °
Cumartesi 16.5 ° / 10.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri