Aksaray'da Oto Karne, oto test ve ekspertizleriniz için hizmetinizde

Aksaray

Aksaray'da Oto Karne, oto test ve ekspertizleriniz için hizmetinizde

Oto Karne Aksaray Oto Test ve Ekspertiz Merkezi Aksaray Toptancılar Sitesi Otogar yanında açıldı. 

Açılışa özel kampanyalı paketleri ile Aksaray Halkına hizmet vermeye  başlayan Oto Karne ekspertiz müşterilerine en doğru hizmeti verebilmek amacı ile son teknolojik makine ve sistemler kullanarak işinin ehli bilgili ve güvenilir personellerle hizmet verecek.

Oto Karne, oto test ve ekspertiz merkezinde,İkinci el araç alım satımlarınızda aracınızın detaylı analiz sonuçları raporlanıp sizlere teslim ediliyor.

 Firma yetkilisi Selim Baydar yaptığı açıklamada,"Firmamızda Kalite standartlarından asla ödün vermeden araç ekspertizinizi güvenle yaptırabilirsiniz. Satım öncesinde alıcıya garanti, satıcıya da gönül rahatlığı oluşturacak her türlü araç ve sistemlerinin aksamlarını, alt yapısını, motor dizaynlarını, aracın motor gücünü, fren, gaz düzeneyinde olası bir eksiklikte oluşabilecek kazaları kısa yoldan ve daha pratik bir şekilde engelleyebilmek üzere hizmet vereceğiz.
Oto Karne'de aracınızın ön takımlarına, süspansiyonuna, frenine, motor gücüne, daynosuna bakılıyor. Kaportayla da ilgili herhangi bir değişim var mı, boyalı parça var mı tespitler hızlı ve sağlıklı biçimde gerçekleştiriliyor. Ayrıca lift kontrolü yapılıyor, aracın altındaki yağ kaçakları tespit ediliyor. OBD cihazıyla da aracın beynine bilgisayarla bağlanıp herhangi silinmiş bir arıza kodu var mı, yok mu onlar tespit ediliyor.
Her model aracınızın yanal kayma, fren, süspansiyon, motor mekanik, diagnostik, kaporta, dyn testi yapılır, testlerin sonucunda hazırlanan ekspertiz raporları Oto Karne'de size sunulur, açıklaması detaylı şekilde yapılır ve tüm sorularınız cevaplandırılır."ifadelerine yer verdi.

Selim Baydar,"Oto Karne, mağduriyetin yaşanmaması için tamamen bağımsız ve tarafsız, uzman kişilerden oluşmuş, uluslararası kalite standartlarında oto test ve ekspertiz ihtiyaçlarınızı karşılıyacak.Bizlere 05551942068 numaradan her zaman ulaşabilirsiniz "dedi.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri