Aksaray'da parkta iki genci bıçakla yaralayan şüpheli yakalandı

Aksaray

Aksaraylı iki genci bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre,Geçtiğimiz gün Aksaray merkez Ereğlikapı mahallesinde bir parkta meydana gelen olayda,parkta oturan M.Ş(19) ve D.Ç(16)iddialara göre yanlarına gelen ve Afganistan uyruklu oldukları iddia edilen 2 kişi ile tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle,Afganistan uyruklu oldukları iddia edilen 2 kişi M.Ş ve D.Ç.'yi vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakladı.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan yaralıları Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdılar.Yaralı 2 gencin durumlarının ağır olduğu öğrenilirken,polis bıçaklama olayını şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatmıştı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri olayın ardından çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışma sonucu olaya karıştığı öne sürülen Afganistan uyruklu G.G.N. (19) ile H.R.N. (22) polis ekiplerince gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan G.G.N. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, H.R.N. ise serbest bırakıldı

 



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri