Aksaray'da şafak operasyonu: 5 tutuklama

Aksaray

Aksaray'da şafak operasyonu: 5 tutuklama

Türkiye geneli eş zamanlı aranan şahıslara yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda yapılan planlı operasyonda ilimizde önceden takibe alınmış ve belirlenmiş (12) ayrı adreste sabahın erken saatlerinde (20) Ekip ve (50) Personel katılımıyla şafak operasyonu düzenlendi.
Operasyon sonucunda,Resmi Belgede Sahtecilik, Dolandırıcılık, Tehlikeleri Maddeleri Bulundurma veya El Değiştirme, Tehdit, Hakaret, Hırsızlık, Basit Yaralama, Resmi Belgeyi Bozma, Yok Etme veya Gizleme, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak veya Kullanmak, Hizmet Nedeniyle Görevi Kötüye Kullanma ve Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama suçlarından aranan toplam (5) şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda (1) adet ruhsatsız tabanca, (2) adet av tüfeği, (5) adet av tüfeği fişeği ve folyo kâğıda sarılı Metamfetamin isimli narkotik madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan 5 kişi Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca TUTUKLANARAK Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray' şafak operasyonu: tutuklama
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri