Aksaray'da şehit çocukları,gazi ve gazi çocuklarına ücretsiz düğün salonu hizmeti

Aksaray

Aksaray'da şehit,gazi ve gazi çocuklarına ücretsiz düğün salonu hizmeti

 

Aksarayda şehit çocukları, gaziler ve gazi çocukları, Grand  Bozoklu düğün Sarayları salonlarından ücretsiz yararlanacak. 

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şube Başkanlığı ve Grand Bozoklu Düğün Sarayları arasında  düğün salonlarından ücretsiz yararlandırılması" amacıyla hazırlanan işbirliği protokolü  imzalandı. 

İmzalanan protokol kapsamında Dernek Üyeleri Şehit çocukları, Gazi ve Gazi çocukları, Aksaray Grand Bozoklu Düğün Salonlarından ücretsiz olarak, düğün, nişan ve kına gecesi yapabilecek. 

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği gelen talepleri en az bir ay öncesinden Grand Bozoklu Düğün Salonu işletmecilere bildirilecek. Düğün Salonu işletmecisi ise talebe bir günde yanıt verecek. Düğün yemeği hariç müzik, kamera çekimi, düğün pastası ve ikramlar ücretsiz sunulacak. 

Başkan Gazi D. Mehmet AKBULUT protokolün örnek olacağını söyleyerek, şöyle konuştu: 

"Şehitlerimizin yetimleri, gazilerimiz, onların çocukları bize emanettir. Onlar şehit olarak, gazi olarak bu vatanı bizlere emanet bıraktı. Onların emanetlerine her zaman sahip çıkacağız. Onların hatıralarını yaşatmaya gayret edeceğiz. Bu kapsamda onların hayatlarını kolaylaştırma noktasında elimizden ne gelirse yapacağız. Bu amaçla hazırlanarak imzalanan bu protokolün camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Gerçekten çok güzel bir uygulama. İlimize örnek olacak bir uygulama. Şehitlerimizin çocukları, gazilerimiz ve onların çocuklarını unutmadıkları için Grand Bozoklu Düğün Sarayları salonları işletme Sahibi Mustafa BOZOKLU beyi bu anlamlı davranışlarından dolayı kutluyorum. bu uygulamanın Aksaray'da bir ilk bu kapsamda bu güzel uygulamanın tüm Aksaray’a yayılmasını temenni ediyorum." dedi.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri