Aksaray'da 'Sevgi Evleri' projesi tamamlandı

Aksaray

Aksaray'da 'Sevgi Evleri' projesi tamamlandı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Milletvekili Cengiz Aydoğdu’ya, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk’e yapımı tamamlanan Sevgi Evlerini tanıttı.

Devlet koruması altındaki çocukların huzur ve güven ortamında yetişmesi amacı ile geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanılan Sevgi Evleri projesi tamamlandı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in takdir ile karşılanan bu projesini Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve İl Müdürü İsrafil Aktürk yerinde gördü.

Başkan Dinçer, misafirlerine 8 bloktan oluşan Sevgi Evleri projesini ayrıntılı olarak aktardı. Her yaş grubundan çocuğun farklı alanlarda barındırılacağı ve sosyal donatı alanlarında çocukların hoş zaman geçirecek mekanları gezdirdi.

Sevgi Evleri projesini yerinde gören Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i tebrik ettiler.

 Başkan Dinçer, Sevgi Evleri ile ilgili yaptığı açıklamada devlet koruması altındaki çocukların en güzel şekilde yetiştirilerek sosyal hayata aktif katılımlarının önemli olduğunun vurgusunu yaptı. Sevgi Evlerini çocukların kendilerini en güzel şekilde geliştirebilecekleri şekilde dizayn edildiğini ifade etti.  



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri