Aksaray’da Sivil Toplum ile Medya Buluşacak

Aksaray’da Sivil Toplum ile Medya Buluşacak

Aksaray’da Sivil Toplum ile Medya Buluşacak

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) tarafından, Aksaray Valilği, Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Gazeteciler Birliği işbirliğinde; ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı gerçekleştirilecek.

Sivil toplum kuruluşları ile medyanın iletişiminin güçlendirilmesini amaçlayan ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) tarafından düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programları sürüyor.

Programlar kapsamında Aksaray’da Valilik, Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Gazeteciler Birliği işbirliğinde; TİMBİR Temsilcisi Yaşar Sarıkaya’nın ev sahipliğinde, 12 Haziran 2024 Çarşamba günü Saat 14.00’da Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası konferans Salonunda Sivil Toplum Medya buluşmaları programı gerçekleştirilecek. Sivil Toplum Örgütlerinin Dijital Kapasitesinin Geliştirilmesi, Dijital İçerik Üretimi, Sivil Toplum Kuruluşları Etkin Sosyal Medya Kullanımı, Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi ve İnternet Ortamında Kişisel Verilerin Korunması ve Telif konularında sunumlar yapılacak.

Aksaray programında konuşmacı olarak; TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Güvenli İnternet Medya Merkezi Başkanı Av. Cüneyd Altıparmak, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Zeybek ile Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar katılacak.



Anahtar Kelimeler: Aksaray’ Sivil Toplum Medya Buluşacak
Salı 30.9 ° / 17.9 °
Çarşamba 31.4 ° / 15.5 °
Perşembe 33.7 ° / 18.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri