Aksaray’da sokağa çıkan çocuklar doyasıya eğlendi

Aksaray’da sokağa çıkan çocuklar doyasıya eğlendi

Aksaray’da sokağa çıkan çocuklar doyasıya eğlendi

Korona virüs önlemleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan 20 yaş altı genç ve çocuklara bugün çıkan izin Aksaray’da park ve bahçeleri çocuklarla doldurdu.


Tüm dünyayı tehdit eden ve birçok ülkede binlerce insanın ölümüne neden olan Korona Virüs (Covid-19) ile mücadele ve önlem çalışmaları kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan 20 yaş altı gençlere ve çocuklara bugün çıkan izin park ve bahçeleri çocuklarla doldurdu. Uzun bir aradan sonra farklara koşan ve doyasıya eğlenen çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, Aksaray genelinde hemen her parkta saat 11.00 itibari ile adeta ilgi seli yaşandı. Kimi çocuklar bisiklete bindi, kimisi scootere bindi, kimisi patene, kimisi salıncağa kimisi de kaykaylarda eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklarla beraber anne ve babalarda uzun bir aradan sonra çocuklarıyla eğlenebildi.


Sevinç ve heyecanları her hallerinden belli olan çocuklar yaşadığı mutluluğu mikrofonlara anlatırken, izin verildiği için yetkililere teşekkür etti. 5 yaşındaki Burak Mert Acar ise, “Bugün Cumhurbaşkanı bize izin verdiği için herkes dışarı çıktığı için mutlu. Yani bütün çocuklar çıktı, eğleniyorlar. Bende mutluyum. Güzel güzel oynuyorum” dedi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri