Aksaray'da sulama kanalına düşen çocuğun cansız bedenine ulaşıldı

Aksaray

Aksaray'da sulama kanalına düşen çocuğun cansız bedenine ulaşıldı

Aksaray merkez Zafer Mahallesi'nde oyun oynarken suya düşüp kaybolan 12 yaşındaki çocuğun cansız bedeni yaklaşık 22 saat sonra bulundu.

 


Olay, Zafer Mahallesinden geçen tarımsal sulama kanalında geçtiğimiz gün saat 17.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla kanal kenarında oyun oynayan Afgan uyruklu 12 yaşındaki Zehra Özbek iddiaya göre aniden dengesini kaybederek sulama kanalına düştü. Tarımsal sulama için açık olan ve neredeyse ağzına kadar dolu olan kanala düşen çocuk kayıplara karışırken çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, İl Afet Acil Durum (AFAD),JAK Komando Birlikleri, polis ve 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kayıplara karışan kız çocuğunu arama çalışması başlatırken, çocuğun cansız bedenine yaklaşık 22 saat sonra ulaşıldı.

Olay yerine gelen savcının incelemesi sonrasında Zehra Özbek'in  minik bedeni otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili ise soruşturma başlatıldı.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri