Aksaray'da tarım aleti hırsızı 2 şahıs tutuklandı

Aksaray

Aksaray'da tarım aleti hırsızı 2 şahıs tutuklandı


Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

F.T. (1976-E ) isimli şahıs, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunarak, Sağlık Kasabası’nda bulunan evinin avlusunda bulunan (1) adet Cobra olarak tabir edilen tarım aletinin çalındığını beyanla ihbarda bulundu.

İhbarın alınmasını müteakip konuya derhal reaksiyon gösteren, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin H.Y. (1992-E) ve V.S. (1996-E) isimli şahıslar olduğu tespit ederek, şüpheliler düzenlenen operasyonla Aksaray Merkezde gizlendikleri yerde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların yapılan sorgulamasında, çaldıkları malzemeyi Aksaray Merkezde hurdacılık yapan R.D. (1999-E) isimli şahsa sattıklarını beyan etmişlerdir. R.D. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada çalınan malzeme bulunarak tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edildi.

Gözaltına alınan H.Y., V.S. ve R.D isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiş, R.D. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, H.Y. ve V.S. isimli şahıslar ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.



Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri