Aksaray'da TIR kazasında mucize kurtuluş

Aksaray

Aksaray'da TIR kazasında mucize kurtuluş

Aksaray Konya yolu Sultanhanı ilçesi Şeker fabrikası Kavşağında Pancar Yüklü Tır ile Yine Pancar Yüklü Kamyon çarpıştı. Kazada Tırın Kupa kısmı Parçalanırken Tırda Bulunan Sürücü Yara almadan Kurtulurken Yanında bulunan 1 Kişi Hafif yaralı olarak kurtuldu.

Kaza Saat Bu akşam 20:30 civarı Aksaray-Konya yolu Şeker fabrikası kavşağında yaşandı. Hacı Bayram Dinç İdaresindeki 68 AAS 475 Plakalı Pancar yüklü Tır İddialara göre Şeker Fabrikasına Dönmek isterken Yine Aynı Yönde Seyreden Ali Kalkan idaresindeki 68 LE 430 Plakalı Yine Pancar yüklü Kamyonla çarptı.

Kazada Tırın Kupa (Çekici) kısmı parçalandı

Yoldan Geçen Diğer sürücülerin haber vermesi ile Kaza mahaline Sağlık ekipleri ve Emniyet güçleri sevk edildi. Kazada Tır Sürücüsü Hacı Bayram Dinç Kazayı yara almadan atlatırken Tırda yolcu olarak bulunan Mustafa Özçelik Yaralandı. Yaralı İlk Müdahalesinin ardındından Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Yolun Aksaray-Konya istikameti 2 Saat süre ile kapanırken Yolda Trafik Akışı Fabrika önünde bulunan Kavşaktan verildi.  Yolu kapatan Tır Vinç ile çekilmesinin ardından Yola dökülen pancarlar İş makinesi ile temizlendi ve Yol yeniden trafiğe açıldı.

    Hüseyin Tosun

Sultanhanı Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Aksaray' kazasında mucize kurtuluş
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri