Aksaray'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Aksaray

Aksaray'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarq aralıksız devam ediyor.
 


 

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Dedektifleri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Merkez İlçesi mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen  M.Ç. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada; (23) gram metamfetamin, (1) adet içime hazır kubar esrar, (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve (1) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş olup,şüpheli şahıs yakalanarak göz altına alındı.

 

Şüpheli şahsın yapılan sorgulamasında; uyuşturucu ticareti yapma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından arandığı ve hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.
 

Şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.



Cuma 20.2 ° / 10.7 °
Cumartesi 16.5 ° / 10.2 °
Pazar 8.8 ° / 6.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri