Aksaray'da uyuşturucu tacirlerine büyük operasyon:3'ü yabancı uyruklu 4 tutuklama

Aksaray

Aksaray'da uyuşturucu tacirlerine büyük operasyon:3'ü yabancı uyruklu 4 tutuklama

Aksaray Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan tiyiz  çalışmalarda,uyuşturucu ticareti yapan ve uyuşturucu kullanan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda 1'i suriye,2'si Afganistan uyruklu olmak üzere 4 şahıs tutuklandı.

Aksaray-Adana karayolu üzerinde bulunan polis uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan 34 xx xx plakalı aracın ses sistemine zula yöntemi ile gizlenmiş vaziyette toplam 95.000 adet (13.280 gram ağırlığında)  uyuşturucu CAPTAGON hap ele geçirilmiş, araçta bulunan Suriye uyruklu H.A(33) ve H.Ş(25) isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. 

 Uyuşturucu madde ticareti yapan ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik yapılan operasyonda Afganistan uyruklu A.O. (63) üzerinden 5 ayrı paket halinde toplam 381,4 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi, 9,14 gram uyuşturucu Afyon Sakızı, 28 adet uyuşturucu ecstasy hap, suçta kullanıldığı değerlendirilen hassas terazi ve suçtan elde edilen gelir olarak değerlendirilen 12.365TL Para ele geçirilmiştir, Olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen Afganistan uyruklu A.M.H (36) gözaltına alınmış, iki şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 Uyuşturucu madde ticareti yapan ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik yapılan operasyonda A.B. (39) üzerinden, aracından ve ikametinden toplam 302 adet uyuşturucu ECSTASY hap ve suçtan elde edilen gelir olarak değerlendirilen 12.140 TL para ele geçirilmiş, şüpheli A.B.(39) tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada," Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir."ifadelerine yer verildi.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri