Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine darbe

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine darbe

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine darbe

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine darbe

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerinin evine yönelik operasyon düzenleyen polis 3 kişiyi gözaltına alırken, evde yapılan aramada 4 farklı uyuşturucu madde, sahte para ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan elementler ele geçirdi.


Operasyon, Fatih Mahallesinde bir ikamete yönelik gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, sahte para bulunduğu ve uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri, belirlenen adrese yönelik teknik ve fiziksel olarak takip başlattı. Yapılan takiplerde yeterli delil ve bulgulara ulaşan KOM ve NSM ekipleri operasyon için düğmeye bastı. İkamete gerçekleştirilen operasyonda 1’i kadın 3 kişi suçüstü yakalanarak gözaltına alınırken, evde yapılan aramada 12,94 gram eroin maddesi, 0,49 gram kokain maddesi, 1,24 gram metamfetamin maddesi, 3,38 gram eroin maddesi, suçta kullanıldığı değerlendirilen 2 bin 878 TL para ve 1 adet sahte 100 TL para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan E.T. (19), M.A. (43) ve yabancı uyruklu A.O. (42), emniyetteki sorgularının ardından Aksaray Adliyesine sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan uyuşturucu kullanmak suçundan Cumhuriyet Savcılığınca yakalanma kararı olan A.K. (19) ve G.A (22) isimli şahıslar yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri