Aksaray'da yeğen dehşeti! Amcasını silahla vurdu

Aksaray

Aksaray'da yeğen dehşeti! Amcasını silahla vurdu

Olay, Hacı Hasanlı Mahallesi 703 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amcası Hasan B. (62) ile geçmişten bir husumeti olan yeğen Mehmet B. (26), fiziksel olarak takip ettiği amcasını ıssız bir sokağa girdiğinde darp etmek istedi. Amcasıyla kavga eden yeğen belinde taşıdığı tabancayı çıkartarak amcasına 3 el ateş etti. Kurşunlardan birinin karın bölgesine isabet ettiği amca kanlar içinde yere yığılırken, yeğen olay yerinde bir araca binerek kayıplara karıştı. Çevredeki esnaf ve vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yerde yaparken, polis ekipleri geniş çaplı araştırma ve inceleme başlattı.
Yaralı amcaya ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından kaldırımda yapıldı. Burada müdahale yapan 112 Acil Yardım ekipleri bilinci açık olan Hasan B.’yi uyutmamak için sürekli konuşturmaya çalışırken, elini yaşlı adamın kafasının altına koyan ve yüzünü okşayan 2 kadın sağlık görevlisi, “Amca, amca bize yardım et. Adın ne? Hasan mı? Hasan, tamam. Amca konuş. Hasan amca” diye seslendi. İlk müdahalesinin ardından ambulansa bindirilen yaralı amca Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine getirildi. Ambulanstan indirilen yaralı amca direkt kırmızı alana alınarak tedavisine başlandı. 
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme ve araştırma başlattı. Olay yerinden edinilen bilgiler ve yaralı adamın yaralı olarak verdiği ilk ismin üzerinde çalışma başlatan ekipler şüphelinin amcanın yeğeni olduğunu tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler şahsın kaçtığı araç ve kaçış istikametine yönelik araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, tedavi altına alınan amcanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri