Aksaray'da yoğun sis kazalara neden oldu: 6 yaralı

Aksaray

Aksaray'da yoğun sis kazalara neden oldu: 6 yaralı



Konya-Aksaray yolunda Yoğun sis ve buzlanma zincirleme kazalara neden oldu, Kazalarda 6 kişi yaralandı.



İlk kaza Saat 08:30 civarı yaşandı. Aksaray-Konya kara yolu 40. Kilometresi Sultanhanı ilçesi yakınlarında Konya İstikametinden Aksaray İstikametine seyir halindeki Şükrü F. idaresindeki 42 PL 448 plakalı Otomobil Yoğun sis ve Buzlanma nedeniyle Aynı Yönde seyreden Erdal F. İdaresindeki 45 AJD 574 Plakalı içerisinde 15 Yolcu bulunan Minibüse ve İsmet S. idaresindeki 54 AFP 667 Plakalı tıra çarptı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı ile Kaza yerine Polis, Jandarma ve Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada Otomobil sürücüsü Şükrü F. ve Otomobilde bulunan Mehmet F., Dudu F., Emine F. ve Yolcu Minibüsünde yolcu olarak Bulunan Ayşeğül B. Yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.



DİĞER KAZA SULTANHANI İLÇE ĞİRİŞİNDEKİ TRAFİK IŞIKLARINDA YAŞANDI

Konya İstikametinden Aksaray İstikametine seyir halindeki Erhan K. İdaresindeki 06 PNH 88 Plakalı Kamyon Sultanhanı ilçe girişindeki ışıklarda Kırmızı ışıkta bekleyen Ayhan G. İdaresindeki 42 PK 434  Plakalı Tıra arkadan çarptı Kazada Kamyon sürücüsü Erhan K. Hafif şekilde yaralandı.

YOĞUN SİS TRAFİKTE AKSAMALARA NEDEN OLUYOR

Bölgemizde yaşanan yoğun sis nedeniyle Trafikte aksamalar ve Küçük maddi hasarlı kazalar yaşanırken Yetkililer sürücüleri yavaş gitmeleri ve Takip mesafesini korumaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Hüseyin Tosun Sultanhanı Haber Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Aksaray' yoğun kazalara neden : yaralı
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri