Aksaray'da,Altay Futbol Okulu'na ilgi artıyor

Aksaray

Aksaray'da,Altay Futbol Okulu'na ilgi artıyor


İzmir’in köklü takımlarından Altay Spor Kulübü, futbol okullarının bir yenisini Anadolu’nun parlayan yıldızı Aksaray’a  geçen yıl kazandırdı.

Aksaray Altay futbol okulu   150 sporcusu ile devam ettiği Altay futbol okulunda bu sezonda  kayıtlar 5-15 yaş  gruplarında devam ediyor.
 Hem Türk futbolu hem de Altay’a sporcu yetiştirmek ve yetenekli çocukları Türk futboluna kazandırmak amacıyla faaliyetlerine Aksaray’da Altay futbol okulunu faaliyete geçirerek ekledi.


Altay Aksaray futbol okulu koordinatörü Mustafa Tan Yeteneği olan gençlerimizi tespit ederek Türk Futboluna kazandırmak için Aksaray’da Alltay futbol okulu olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her geçen gün büyüyen Altay Futbol Okulları, gücüne güç katmaya 2022 yılında 99 okul ve 24 şehirde  devam ediyor. Aksaray’da ise geçen yıl start verdiğimiz Altay futbol okuluna olan ilgi bizleri mutlu etti. Genç antrenörlerimizle çıktığımız yolda Spor ve futbol meraklısı 5-15 yaş arası çocuklarımızı Aksaray Altay Futbol Okulumuza bekliyoruz. Çünkü Altay futbolcu fabrikasıdır, çocuklara sadece futbol öğretir. Tan açıklamalarının devamında ise Altay futbol okulunun İlk hedefi karakterli, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Onun için Aksaray’lı futbolcu adaylarımızı  futbol ailemizle buluşturmak istiyoruz” şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: Aksaray' Altay Futbol Okulu' artıyor
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri