Aksaray'ın İlk Millet Kıraathanesi Açılıyor

Aksaray

Aksaray'ın İlk Millet Kıraathanesi Açılıyor

Aksaray Belediyesi tarafından Fatih Mahallesinde bulunan Karabağ Tematik Parkı içerisinde yapımı tamamlanan Kop Genç Osman Millet Kıraathanesi yarın açılıyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ve Kop İdaresi Başkanının katılımı ile açılışı yapılacak olan Kop Genç Osman Millet Kıraathanesi yarın saat 14.30 da hizmete açılacak.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in projeleri arasında yer alan Kop Genç Osman Millet Kıraathanesinin içerisinde toplan 11 Bin kitap yer alıyor. Vatandaşların ücretsiz olarak kullanabileceği kıraathanenin içerisinde zengin kitap varlığının yanı sıra kafeterya, çalışma odaları, grup çalışma odaları ve bilgisayar odası bulunuyor.

Kitap severlerin yeni uğrak noktası olması beklenen Kop Genç Osman Millet Kıraathanesinde ücretsiz çay ve kahve ikramı yapılacak. 

Bilim Kurulunun pandemi süreci dolayısı ile aldığı kararlara uyularak yapılacak açılışa Belediye Başkanı Evren Dinçer tüm vatandaşları davet etti. 

Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Kitap severlerin ve gençlerin hizmetine sunmak için Karabağ tematik parkı içerisinde yapımına başladığımız Kop Genç Osman Millet Kıraathanesinin açılışını yarın gerçekleştireceğiz. Şehrimizin her noktasında yürüttüğümüz sosyal kültürel ve eğitim projelerimize bir yenisini daha ekledik. Kop Genç Osman Millet Kıraathanemize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun.’’



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri